SEO Coaching voor “Groeten uit Leusden”

Case: een startup geholpen met de juiste SEO-strategie

Cees Coenen (Eigenaar van groetenuitleusden.nl): “Ik heb Tom gevraagd om als SEO Coach mee te kijken naar mijn SEO strategie voor Groeten uit Leusden. In eerste instantie vanuit een probleem waar ik tegenaan liep, later om een advies uit te brengen over de gehele website. Doordat ik de website vanuit een bepaalde datastructuur had opgezet was het samenwerken met Tom heel zinvol: hij bracht de ‘ontbrekende laag’ onder de aandacht die door de bouw van de website snel kon worden toegevoegd.

Samenwerken met Tom was heel zinvol: hij bracht de ‘ontbrekende laag’ onder de aandacht die door de bouw van de website snel kon worden toegevoegd

“Tom heeft voor mij een uitgebreide rapportage gemaakt met aandachtspunten. Met diverse tools en een aantal eenvoudige zoekopdrachten heeft hij me laten zien waar de focus moet liggen op het gebied van SEO. Deze tools kon ik direct meenemen in de doorontwikkeling van de website.”

“Tom heeft gedegen kennis van het werkgebied ‘SEO’. Je kan oneindig los gaan op dit vlak maar het is het meer dan waard om samen met een specialist aan de juiste knoppen te draaien waardoor je meer bezig bent met de content dan met rankings. Die komen vanzelf!”

Bezoek de site: https://groetenuitleusden.nl

Meer informatie? Bekijk de pagina SEO Coaching 

Plaats een reactie